Met passie voor Carwash techniek!

Ervaring

Maurice Piket Techniek realiseert al meer dan 24 jaar Carwash projecten. Door onze jarenlange ervaring in de sector en onze passie voor carwash techniek, zijn wij specialist op het gebied van het installeren en het optimaliseren van carwash techniek en carwash apparatuur. Wij realiseren volledige autowasstraten, wasboxen en stofzuigsystemen die zijn voorzien van de modernste technieken en apparatuur, waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staat.

Wij zijn bekend met de technische aspecten van verschillende merken wasstraten. Dit stelt ons in staat om verschillende technische ideeën samen te brengen en voor uw toepassing het beste te combineren. Hierin zijn wij onafhankelijk!

 
Kwaliteit

Kwaliteit is voor ons een breed begrip. Kwaliteit betekent voor ons:

– Goed en eerlijk advies;
– Overzichtelijke en transparante offertes;
– Afspraken nakomen;
– Efficiënt werken;
– Waarborgen van continuïteit;
– Werken met de beste kwaliteit materialen;
– De hoogste kwaliteit leverenInnovatie

Ons team beschikt over veel kennis en ervaring en gaat altijd oplossingsgericht te werk. Wij zien het dan ook als een uitdaging om duurzame innovatieve oplossingen voor u te bedenken die daadwerkelijk voordeel opleveren voor de lange termijn. Tijdens een eerste oriënteringsgesprek, projectbespreking en zelfs tijdens de bouw adviseren wij u en denken mee.

 

Duurzaamheid

Duurzaamheid is steeds meer doordrongen in de Carwash branche. Duurzaamheid wordt ook steeds belangrijker voor uw klanten.

Om duurzaamheid te kunnen garanderen, maken wij alleengebruik van duurzame machines die door professionele leveranciers worden geleverd. Deze machines besparen op energieverbruik, waterverbruik en productverbruik. Een win-win situatie.

 

Diensten

Nieuwbouw

Carwash ondernemers die nieuwbouw of verbouwplannen hebben, zijn bij Maurice Piket techniek aan het juiste adres!

Onderhoud en service aan Holz

Voor al het onderhoud en service aan uw Holz machine. Door jarenlange ervaring zijn wij specialisten op Holz wasstraat techniek.

Wasstraat optimalisatie

Door het optimaliseren van uw wasstraat kunt u de voorwastijd aanzienlijk verkorten.